top of page
Obrázek autoraTerezie Šustková

Otevřeli jsme Vintage shop v Praze

Aktualizováno: 3. 8. 2023

Rozrostli jsme se o další obchod v Praze. Máme tak první speciálku na retro a vintage. Milujete tuhle módu? Tak koukněte, kde nás najdete.

Proč jsme se rozhodli otevřít právě obchod s retro zbožím?


Nadační obchod jsme otevřeli v první polovině července jako speciálku na retro a vintage. Je to jedna z cest, jak maximálně vytěžit všechny dary, které k nám chodí. Poptávka po tomto zboží v hlavním městě naopak od Ostravy je veliká. Vidíme tady příležitost, jak neplýtvat zdroji a maximálnímu množství darů prodloužit jejich životní cyklus," říká k otevření nového shopu Markéta Soukupová, ředitelka Nadace Moment.


S rostoucí sítí nadačních obchodů roste také základna podporovaných projektů a organizací.

"Skutečnou budoucnost vidíme v cirkularitě, proto jsme do rodiny podporovaných projektů nově přijali INCIEN Institut Cirkulární Ekonomiky,” doplňuje Markéta.


Nadační vintage shop najdete u I. P. Pavlova v Praze na adrese Rumunská 17, Nové Město. Otevřeno tady máme denně i o víkendu. V týdnu nás navštivte mezi 11. - 19. hodinou a o víkendu tu jsme od 10. - 17. odpolední.


Novým obchodem jsme také rozšířili síť sběrných míst darů. Máte doma pěkné věci, které už nevyužíváte a ještě by posloužily? Vrátit do oběhu je můžete osobně také v našem krámku na Rumunské.

402 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page