top of page

Když má firma něco naVÍC

Dobrovolnictví je "základním stavebním prvkem občanské společnosti ". A za mě jedním z důležitých prvků vyzrálé firemní kultury, která je postavená a žitá na opravdových hodnotách.


Ve čtvrtek ráno čekám partu firemních dobrovolnic v našem skladu v Ostravě. Zvoní mi telefon, a než se ozve sympatický hlas Radky Ondruškové z firmy New Dimension, s.r.o. , sídlící ve Frýdku-Místku, slyším velký smích žen, který následně zaplní i náš sklad.


A to je ta chvíle, kdy víte, že to, co se děje má velký smysl. Jednak nám parta 7 žen pomůže roztřídit hromadu darů, a na straně druhé jim je odměnou čas, který společně stráví u "novodobého drhání peří".


"Dobrovolnictví a společenská odpovědnost je něco, co nás spojuje a na čem nám hodně záleží. I přes to, že jsme firma, která se zabývá digitalizaci procesů, prací s firmami - velkými i malými, tak cirkulární ekonomika a oblečení je v našem ženském kolektivu velkým tématem," říká usměvavá Kristýna Pochvalitová, strategická ředitelka.




New dimension není jen tak ledajakou firmou. Jejich firemní hodnoty se propisují do všech oblastí počínání - od tvorby týmového ducha, přes neziskové aktivity.


Iveta Štvarťáková (vedoucí projektu, trenérka a koučka) spolu s Dagmar Alexovou (Office Manager, HR referent) nám se zápalem povídají příběh, jak New Dimension založily neziskovku, aby mohly podporovat kreativitu a tvořivost kolegyňek i známých ENDÉČKO. V jejich e-shopu najdete nádherné obrazy, kůlničky, koučovací karty, knihy a informace o akcích, které pořádají.


Jejich životní nastavení a energie je inspirativní.


Velký dík New Dimension, s.r.o.


MÁ I VAŠE FIRMA NĚCO NA-VÍC? Vyšlete k nám váš DOBROtým.



Péči o dobrovolnictví v Momentu můžeme realizovat díky podpoře Nadačního fondu Hyundai a Nadace OSF.


--------------------------

Kontakt

Dagmar Gazda Stodůlková , 724 360 333

- péče o dobrovolníky a neziskovky











Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page