top of page

Naše nezisková rodina se rozrůstá

S velkou radostí můžeme volat do světa, že do naší neziskové rodiny (neziskové organizace, které dlouhodobě podporujeme), přibyla čekatelská organizace našemu srdci a tématu blízká. Institut Cirkulární Ekonomiky (INCIEN) je nevládní nezisková organizace, která již 8 let prosazuje cirkulární ekonomiku.


Čeká nás společný seznamovací rok, po kterém se oboustranně rozhodneme, zda-li budeme dlouhodobě spolupracovat.


Každý Momentí obchod si bere pod křídla propagaci jedné neziskové organizace. Ten, ve kterém se budete moci setkávat s tématy, která INCIEN charakterizují je Nadační Vintage shop (plný úžasných vintage kousků) v Praze na Rumunské ulici.


Sotva jsme spolupráci zahájili, už společně připravujeme slavnostní křest obchodu. Velmi se na společně realizované projekty těšíme, neboť nás spojuje silné téma udržitelnosti, cirkularity a zodpovědného přístupu k životu.


"Podpora Momentu nás ohromně těší. Jsou členy našeho Českého cirkulárního hotspotu i pracovní skupiny zaměřené na cirkularitu textilu a jejich práce si velmi vážíme. Navíc úspěšná expanze obchodů potvrzuje, že prodloužení životního cyklu oblečení dává smysl a lidi zajímá. Držíme palce a těšíme se na podzimní křest vintage shopu," dodává Pavel Zedníček, výkonný a finanční ředitel Institutu cirkulární ekonomiky.


Kde Nadační vintage shop v Praze najdete:


PRAHA, NOVÉ MĚSTO

Rumunská 698/17 (u metra I. P. Pavlova)

734 412 611

Po - Pá: 11:00 - 19:00

So - Ne: 10:00 - 17:00




139 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page