top of page

Vánoční bazar radosti pro Ondrášek vynesl 157.700 Kč!

Aktualizováno: 21. 3.

Dárek z druhé ruky může být užitečnější víc, než si myslíte! První ročník Vánočního bazaru radosti pro Ondrášek vynesl celkem 157.700 korun! V našem obchodě jste nakoupili za úžasných 82.700 korun a nádhernou částkou 75.000 korun přispělo Forum Nová Karolina jako výtěžek z vánočního vláčku. UPŘÍMNÉ DÍKY VŠEM!




Startujeme Vánoční bazar radosti pro Ondrášek. Máte doma hračky, bižuterii, knihy, kabelky nebo bytové dekorace, které by mohly udělat radost pod stromečkem někomu dalšímu? Darujte nám je, společně přispějeme Mobilnímu hospici Ondrášek.  


Vánoční bazar pro Ondrášek přináší možnost dát do oběhu věci z druhé ruky, které se mohou jednoduše stát krásným dárkem pod stromeček. Projděte tajná zákoutí skříní, šuplíků a šperkovnic a vdechněte novou šanci Vámi nepoužívaným věcem. Doneste nám Vaše pěkné přebytky. Uděláte tím dobrý skutek hned několikrát. Třeba tak, že umožníte koupit krásné vánoční dárky těm, co si nové nemohou dovolit.

A taky tak, že celá částka z prodeje poputuje na konto Mobilního hospice Ondrášek.


Dary nám můžete nosit na naší prodejnu ve Foru Nová Karolina. Najdete nás v 1. patře vedle obuvi Deichmann a máme otevřeno každý den od 9 do 21.


"Samotný prodej dárků na Vánočním bazaru radosti pak startuje dva měsíce před Štědrým dne a to v úterý 24. října. Mobilní hospic Ondrášek je jednou z námi dlouhodobě podporovaných organizací. Spolupráci jsme zahájili v roce 2017 a za celou dobu jsme na jejich konto poslali více než 900 tisíc korun. Věřím, že první ročník tohoto bazaru bude úspěšný a přinese radost mnoha lidem," upřesňuje ředitelka Nadace Moment Markéta Soukupová.


Pokud to máte do prodejny ve Foru Nová Karolina daleko, koukněte na stránky Vánočního tržiště radosti, kde můžete pro Ondrášek nakoupit také online.



114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page