top of page

Rubej Ondřejníky! Běhej s námi.

Zakládáme tradici benefičního běhu, který spojuje a pomáhá. S respektem k přírodě. Měřit se při něm mohou běžečtí borci, firemní party, děti, rodinky. První ročník ve spolupráci s Gymnáziem, Ostrava - Hrabůvka.




"Měníme pohled na běžecké závody. Ten náš pomáhá lidem i přírodě. 

U nás sice nevyzávodíte velké ceny, ale můžete strávit parádní den s rodinou nebo s kolegy z práce v podhůří Ondřejníku a běhat s dobrým pocitem, neboť 100 % startovného využijeme tam, kde je potřeba. Část půjde na edukativní environmentální aktivity a část na otevření dalšího nadačního second handu Moment," popisuje Dagmar Gazda Stodůlková, spoluzakladatelka Nadace Moment. 


Zazávodit si můžete na dvou trasách - 38 a 24 km. Pro firemní party, rodiny nebo kamarády máme štafetu 4 x 2 km. Závodivého ducha u nás uspokojí i děti, které poběží v několika kategoriích od 300 - 1500 m. 


Po celý den bude probíhat doprovodný program pro rodiny, děti i dospěláky s environmentální tématikou zakončený podvečerním koncertem. Plánujeme tombolu se spoustou skvělých cen. 


Hlavním partnerem závodu je firma Kilpi - sportovní a outdoorové vybavení, která darovala do závodu spoustu krásných cen. 

V současné době hledáme partnery, kteří nám pomohou zafinancovat zázemí závodu, a také hromadu realizačních dobrovolníků.

 

Připravujeme takový závod, na který můžete přijet s rodinou, dát si do těla, a ještě k tomu pomoci dobré věci. Závod, který minimálně zatěžuje životní prostředí. Závod, na který se budete těšit celý rok!


Více informací hledejte na webu Rubej Ondřejníky. Závod najdeš taky na Facebooku a Instagramu.



Péči o dobrovolnictví v Momentu můžeme realizovat díky podpory Nadačního Fondu Hyundai a Nadace OSF., který podpořil náš projekt "Vytvoření a rozvoj komunity dobrovolníků."


51 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page