top of page

Posíláme 251 000 korun našim neziskovkám

Jako tradičně jsme na konci září uzavřeli účetní kvartál a to znamená hlavně přerozdělení financí pro naši neziskovou rodinu. A kolik posíláme Žebříku z pop up obchodu a kolik CCBC z prodeje na Festivalu udržitelnosti v Metropoli Zličín? Tak tady jsou detaily.



135.000 korun pro Žebřík!

V září jsme odstartovali historicky první velký pop up (dočasný obchod). Výtěžek z akce v hodnotě 135.000 Kč putuje na konto ostravského denního stacionáře Žebřík. Významně jim pomůže v jejich aktuálně nelehké finanční situaci. Děkujeme za Vaše nákupy!


"Akci jsme mohli spustit opět díky neuvěřitelné štědrosti a zájmu vedení Fora Nová Karolina. Umožnili nám nastěhovat se do toho času prázdné největší jednotky v centru. Začínali jsme s tím, že budeme 7 dní. Nakonec z toho bylo neuvěřitelných 7 týdnů," popisuje Markéta Soukupová, ředitelka Nadace Moment.


100.000 korun pro všechny!

Po tradičním čtvrtletním uzavření účetního období posíláme dál 100.000 korun! Aktuální ekonomická situace se projevila také v odvětví second handu. Jak lidé obecně šetří a pouze nezbytně utrácejí v maloobchodě, tak se tento trend dotkl bohužel i našeho segmentu.


"Jsme ale hrdí na to, že díky Vám dárcům a stálým zákazníkům můžeme i přes to všechno poslat dál 100.000 korun. Ty si rozdělí naše Momentí rodina, tedy námi dlouhodobě podporované české neziskové organizace," dodává Markéta Soukupová.


16.700 korun pro CCBC - Českou koalici pro ochranu biodiverzity

Předposlední říjnový víkend jsme strávili na Festivalu udržitelnosti v Metropoli Zličín. Mohli jsme tak nabídnout zákazníkům širokou škálu udržitelných kousků pro celou rodinu. Na své si přišly hlavně děti, pro které jsme připravili množství hraček a knih z druhé ruky.











43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page