top of page

Otvíráme na Chodově!

Náš nadační sekáč Moment najdete od pátku 8. prosince i v největším nákupním centru Česka. Ve Westfieldu Chodov chystáme nadační pop up a výtěžkem podpoříme všechny dlouhodobě podporované organizace.






Naše dočasná prodejna vyskočí do světa největšího obchodního centra v Česku už tento pátek 8. prosince. Kdy se představíme s “nadačním pop upem” a nabídneme zákazníkům možnost nakoupit oblečení a doplňky z druhé ruky. Výtěžek z prodeje rozdělíme mezi námi dlouhodobě podporované české neziskovky.


Můžete se těšit na širokou kolekci zimního a celoročního zboží z druhé ruky s velmi příznivou cenovkou. Dámské a dětské oblečení nakoupíte za 89 korun za kus a velká část sortimentu pro děti bude v akci 1+1.


“Na své si přijdou i náročnější klienti. Na pop-upu vyhradíme prostor se speciálně naceněnými “top kousky”. Ulovit u nás bude možné i stále oblíbenější retro a vintage oděvy.”

Nadační pop up bude ve Westfieldu otevřený do konce ledna 2024 a to v prvním patře mezi prodejnou Comtessa a Intersportem v běžné otevírací době ostatních obchodů a to od 9 -21 hodiny.


Mimo to můžete v Praze navštívit další 2 pobočky na Vinohradech (Slezská 74, u nám. Jiřího z Poděbrad) a nedaleko I. P. Pavlova (Rumunská 17). Třetí žižkovská je v přípravách a její otevření se plánuje na leden 2024.


“Milovníci secondhandové slowfashion se můžou těšit na každodenní příval nových kousků, kterých máme bohatou zásobu. Vyplatí se chodit pravidelně.”


Najdete nás ve Westfieldu Chodov, 1. patro, Nadační second hand Moment je mezi prodejnou Comtessa a Intersportem. Těšíme se na Vás!


Tady je pár fotek z příprav.










326 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page