Obrázek autoraTerezie Šustková

Jsme na Cirkufestu v IKEA Zličín!

Aktualizováno: 19. 9. 2023

Festival cirkularity, tedy Cirkufest, který pořádá IKEA Zličín o tomto víkendu je v plném proudu! A my jsme u toho. Stavte se za námi a podpořte s námi organizaci Děti Úplňku.

Absolvovali jsme už několik úspěšných akcí s ostravskou pobočkou IKEA. Naposledy to byl srpnový Cirkulární víkend. Celá tržba ve výši 18.000 Kč šla na podporu organizace Kola pro Afriku.

Letos přišla poprvé pozvánka z pražské pobočky IKEA Zličín. Koná se tam první ročník Cirkufestu, festivalu cirkularity. Během víkendu 16. a 17. září se můžete zastavit ve venkovním stanu IKEA. A na co se můžete těšit? Bude se prodávat zboží z oddělení Druhý život nábytku. Proběhne swap doplňků do domácnosti a drobného nábytku. Malí návštěvníci se můžou těšit na kreativní tvořivé dílničky zaměřené na udržitelnost.

V neposlední řadě tam budeme my. Momentí tým a štendry plné vybraného oblečení, které bude po celý víkend k mání. Svým nákupem podpoříte organizaci Děti Úplňku - Sdružení rodičů dětí s poruchou autistického spektra. Na účet jim pošleme celý zisk z prodeje na akci Cirkufest. Přijďte si ulovit nějaký ten udržitelný kousek do šatníku. Uděláte si radost a podpoříte potřebné.

Moment pro komunitu. Moment pro planetu.

Na akci Cirkufest v IKEA Zličín se podařilo prodat oblečení v hodnotě 14.800 Kč a tato částka putuje organizaci Děti Úplňku.

36 zobrazení0 komentářů