Hledáme dobrovolníky na drobné opravy oblečení

Moravskoslezský kraj podpořil náš projekt #nosím udržitelnost!

A my pro realizaci toho projektu hledáme dobrovolníky, kteří by docházeli jednou týdně (2-3 hodinky) do našeho skladu v Ostravě Bělském lese a vzali si pod křídla drobné opravy oblečení, které následně vypustíme do obchodů.

Proč hledáme dobrovolníky na opravy? Některé dary, které se k nám dostanou, mají drobnou vadu. Opravou můžeme zajistit lepší prodejnost takového kousku. A my hledáme nadšence, kteří nám pomohou takové kousky zachraňovat a vracet zpátky do oběhu.

Darujte kousek svého času, a my jej proměníme v prospěšnost. Díky zachráněným kouskům zvýšíme množství darů, které jsou prodejné a také zvýšíme výtěžek z prodeje = poskytneme větší podporu našim neziskovám, a také zachráníme oblečení, které by šlo rovnou k recyklátorovi textilu. Těšíme se na spolupráci! Pro více informací kontaktujte Dagmar Gazda Stodůlkovou: 724 360 333, dagmar.stodulkova@moment-ops.cz Péči o dobrovolnictví v Momentu můžeme realizovat díky podpory Nadačního Fondu Hyundai a Nadace OSF.“, který podpořil náš projekt Vytvoření a rozvoj komunity dobrovolníků . Projekt můžeme realizovat díky podpoře Moravskoslezského kraje #nosím udržitelnost. Tímto jim děkujeme za důvěru a podporu!

33 zobrazení0 komentářů