top of page

Avion Ostrava: Otevřeli jsme na novém místě

Aktualizováno: 6. 12. 2023

Zveme Vás do naší zcela nové prodejní jednotky v ostravském Avion Shopping Parku. Máme otevřeno každý den a najdete nás mezi bankou Air Bank a prodejnou džusů Fruitisimo.




Hurá, Ostrava je opět v plném provozu. Napnuli jsme všechny síly a poslední listopadový víkend jsme mohli otevřít zcela novou jednotku v ostravském Avionu. Díky vedení centra, které nám prostory vybudovalo zcela zdarma zde můžeme být několik dalších let.


Tento náš Momentí obchod byl vůbec prvním second handem otevřeným pod střechou nákupního centra v Česku. Prodejna v Avionu také zaštiťuje námi dlouhodobě podporovanou organizaci Společnost pro ranou péči Ostrava. Proto v interiéru můžete vidět krásné fotografie dětí, kterým pomáhají zaměstnankyně ostravské rané péče. Tuto organizaci jsme od roku 2019 podpořili díky Vám dárcům a zákazníkům finanční částkou 439 500 korun. Děkujeme!


Stavte se za námi. Máme otevřeno denně od 9 do 21 hodiny. Tým vedoucí Ireny denně doplňuje krásné kousky, které jsou teď navíc v akci 2+1 zdarma. A věděli jste, že všechno tohle zboží nám darovali dárci z celé republiky? Chcete se stát jedni z nich, tak koukněte na náš projekt Darujiobleceni.cz








159 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page